Hoe kan ik meer zelfliefde en zelfvertrouwen ervaren?

In het algemeen zijn dit de onderdelen van de academie die je daarbij kunnen helpen:

De cursus Zacht zijn voor jezelf

De cursus Terugkomen bij vertrouwen (Doorloop deze niet met de focus op vertrouwen in het Universum, maar voor: vertrouwen op jezelf. Je Krachtige Zelf is ook het deel van jou dat weet dat je tot alles in staat bent dat jij bedoeld bent te doen. Zelfvertrouwen ligt een beetje in de samenkomst van je Liefdevolle en Krachtige Zelf: Weten dat je er mag zijn zoals je bent, en weten wat je kan en wat je waard bent.)

De geleide helingsreizen bibliotheek om alles te helen wat in de weg staat van je zelfliefde en zelfvertrouwen.

Voor al deze materialen geldt: Elke keer dat je ze herhaalt, kun je weer een laag dieper gaan en dichter bij jouw natuurlijke zelfliefde en zelfvertrouwen komen. Dus blijf herhalen en verdiepen; dit zijn niet de soort materialen waarbij het vaak zal voorkomen dat één keer volgen betekent dat je klaar bent.

Verbindt (als dat goed voelt) dagelijks met je Krachtige en/of Liefdevolle Zelf.

Als je naast die materialen op een andere manier bezig wilt met dit thema óf je loopt vast (en merkt dat je zelfvertrouwen + zelfliefde niet toenemen door bovenstaande cursussen te volgen), stuur dan een Q&A vraag in waarin je deelt waar je specifiek tegen aanloopt. In welke situaties in je leven worstel je met zelfliefde en zelfvertrouwen? Wat voor begeleiding zou je willen naast de lessen die er al zijn? Waar loop je op vast?