๐Ÿ’› Welkom bij de Licht Vallei Facebook Community! ๐Ÿ’›โœจ

Lees dit bericht goed door voordat je de community induikt ๐Ÿ™‚

Deze groep is er om te verbinden met alle prachtige Licht Vallei’ers: mensen op een vergelijkbaar pad van innerlijke groei.

๐Ÿ’› Een plek waar vriendschappen opbloeien en samenwerkingen ontstaan. Met een netwerk van mensen aan wie we vragen kunnen stellen, en onze eigen wijsheid kunnen delen.

๐Ÿ’› Hier kun je de stappen vieren die jij zet, losbreken uit je patronen en je Ware Zelf aan ons laten zien. Hier kun je delen wat in de ‘normale’ wereld verborgen of ongezien blijft.

๐Ÿ’› Dit is waar we elkaar motiveren in ons proces, en samen genieten van het prachtige leven dat ontstaat wanneer jij leeft vanuit je diepste licht ๐Ÿ™‚

๐Ÿ’› En als het een keertje wat minder gaat, is dit de groep waar we ons hart mogen luchten en elkaar door de uitdagingen heen dragend

Welkom in een community waar we elkaar samen dragen

Om dit een prachtige, veilige en overvloedige groep voor iedereen te maken, hebben we een aantal belangrijke afspraken. Zorg dat je deze zorgvuldig leest voordat je de groep induikt.

Hoe meer je geeft aan onze community, hoe meer ze je teruggeeft


Ik geloof in een plek waar we elkaar als community samen dragen, door als individu bewust bij te dragen vanuit een plek van ‘niets hoeft, alles mag’. Wat zijn voor jou leuke & lichte manieren om onze prachtige community nรณg overvloediger te maken voor jezelf รฉn anderen? ๐Ÿ™‚ Hier wat inspiratie:

 • Doet iemand iets waar je blij van wordt? Spreek je waardering en complimenten uit! Niets groeit zo veel, als dat wat we voluit en hardop waarderen ๐Ÿ™‚

 • Lees je een bericht? Plaats een like, emoji of korte zin om iemand te laten weten dat je hem/haar ziet. Dit maakt een enorm verschil in hoe gezien en gewaardeerd iemand zich voelt. Echt.

 • Beantwoord een vraag die iemand stelt. Geef een peptalk of geruststellende omarming aan iemand die deelt dat ze het even moeilijk hebben. Of je nu de briljante oplossing aandraagt of niet: Jouw reactie doet iemand voelen dat er iemand is die geeft om wat ze doormaken.

 • Deel je enthousiasme, successen en nieuwe inzichten rondom jouw leven en groeiproces! Als jij laat zien waarom je dankbaar bent voor een leven vanuit je licht, motiveer je anderen.

 • Deel voorbeelden van hoe jij aan de slag gaat met de Licht Vallei oefeningen en meditaties. Zo breng je motivatie, inspiratie รฉn super behulpzame voorbeelden aan anderen!

  Luz zelf vindt het ook altijd geweldig leuk om te zien hoe jij met haar materialen aan de slag gaat ๐Ÿ™‚ Bovendien zou je haar daarmee zomaar eens kunnen motiveren om weer prachtige nieuwe toevoeging voor de Licht Vallei te creรซren ๐Ÿ˜‰

 • Heb je een leuk wild idee, of iets wat je vanuit je hart aan de groep wilt geven? Wees welkom, probeer het uit! ๐Ÿ™‚ Zo hebben we al eens kerstkaartjes aan elkaar verstuurd en een familie opstelling bij een Licht Vallei’er op zolder meegemaakt.

  (Let er wel op dat je dit niet (ook) doet vanuit de intentie om jezelf of je werk te promoten; dat is nou net niet de bedoeling hier.)

 • Deel je iets waar je mee zit of wat je lastig vindt? Deel dan รณรณk welke stap je zet om voorwaarts te gaan in dit thema voor jezelf. Of deel ook waar je wรฉl oprecht dankbaar voor bent/wat er wel goed is. Zo creรซer je een voorwaartse en positieve beweging voor zowel jezelf als onze community ๐Ÿ™‚

 • Reik persoonlijk uit naar nieuwe leden in de Licht Vallei om ze welkom te heten en op weg te helpen.

Ga zorgzaam om met wat hier gedeeld wordt


๐Ÿ’› Geef ruimte aan de ervaring en waarheid van een ander; live and let live. Twee tegenovergestelde realiteiten kunnen hier naast elkaar bestaan, en voor allebei is ruimte in onze community.

๐Ÿ’› Als iemand een uitdaging deelt, zie dan รณรณk de kracht van deze persoon om zichzelf in deze uitdaging te dragen: Je hoeft hier niemand te redden of te fixen.Geef geen ongevraagd advies of ongevraagde coaching! Heb je een goede tip/levensles terwijl iemand niet expliciet om advies vroeg? Vraag dan รฉรฉrst of iemand er behoefte aan heeft deze te horen, of geef de tip aan jezelf ๐Ÿ˜‰

๐Ÿ’› Ga vertrouwelijk om met de persoonlijke details die anderen hier delen: deze zijn niet altijd bedoeld om de openbare wereld buiten de vallei in te gaan. Deel buiten de Licht Vallei dus vooral over jouw eigen ervaringen hier, en alleen volledig geanonimiseerd over de stukken die met anderen te maken hebben.

Draag zorg voor wat jij nodig hebt van onze community


๐Ÿ’› Pas als je naar ons uitreikt en jij jezelf laat zien, kun je ontvangen van de community waar je behoefte aan hebt – het begint bij jou ๐Ÿ™‚ Vraag om datgene wat je nodig hebt, of het nu een lief berichtje is, een praktische tip, expliciet gรฉรฉn advies maar wel even gezien worden, etc.

๐Ÿ’› Is een bericht kwetsbaar voor je om te delen, en voelt het belangrijk dat er extra zacht mee omgegaan wordt? Geef dit aan in je bericht zodat we er rekening mee houden.

๐Ÿ’› Is het een keer extra belangrijk voor je om erin te kunnen berusten dat datgene wat je deelt, niet buiten de Licht Vallei met anderen gedeeld wordt? Laat het weten in je bericht zodat we extra goed letten op het bewaren van je privacy.

๐Ÿ’› Gebeurt er iets in de community dat je raakt, triggert, afstand van de groep doet nemen etc? Neem de stap om het, op passende wijze, te delen met de persoon/groep in kwestie – zodat de band tussen jou en onze community hersteld kan worden. Meer support hiervoor vind je in de les “Omgaan met triggers”.

Waar deze groep nรญet voor is


๐Ÿ’› Luz & team lezen mee in deze groep, maar deze groep is nรญet voor berichten specifiek aan hen. Zoek je contact met het team? Gebruik hier de contactpagina in de Licht Vallei voor. Wil je zeker weten dat Luz je berichtje ziet? Plaats het in de wensrivier.

๐Ÿ’› Doe hier geen uitnodigingen voor events, diensten of producten buiten de Licht Vallei: dit is geen reclameplek of event matchmaker.

Als het volledig van nature ontstaat dat iemand zรฉlf vraagt naar een event, je website o.i.d. is het okรฉ om deze te delen. Als je een uitnodiging wilt doen om als Licht Vallei groep samen naar een event te gaan, is het okรฉ om dit voorstel hier in de groep te delen.

Waar het om gaat is de achterliggende energie: Doe je het omdat je wilt verbinden met onze community, of omdat je een event/dienst/etc buiten de Licht Vallei wilt voeden?

Afspraken gelezen en klaar om de groep in te duiken? Joepie!


Klik hier om naar de Facebook community te gaan. We vinden het superleuk als je een voorstelbericht aanmaakt met een foto van jezelf, waarin je deelt wat jouw intentie/droom/verlangen is voor jouw tijd in de Licht Vallei – dan kunnen we je welkom heten! ๐Ÿ™‚